Clipul

Cum poți purta din nou hainele tale preferate învechite. Cele mai bune 10 idei

Ai dulapul plin, dar niciodată nu ai cu ce să te îmbraci? Descoperă cele mai bune soluţii ca să transformi hainele de care te-ai plictisit!

Majoritatea femeilor au această problemă cu hainele şi parcă niciodată nu sunt piesele vestimentare potrivite în dulap. De câte ori nu ţi s-a întâmplat ca dimineaţa să deschizi dulapul şi să constaţi că nu ai cu ce să te îmbraci!

Dacă şi tu te-ai plictisit de toate hainele tale, iată câteva soluţii practice la care poţi apela ca să-ţi transformi hainele şi să ai satisfacţia că porţi ceva nou:

1. Dantela revigorează o pereche de pantaloni scurţi din blugi

Dacă ai o pereche de pantaloni din blugi de care te-ai plictisit, taie-i în V în laterale şi aplică o dantelă (precum în imaginea principală). Acest mic truc îi va transforma total şi vei constata că îi poţi purta în o mulţime de combinaţii.

2. Transformă tricoul alb în unul plin de culoare

Împachetează un tricou alb precum în imaginea de mai sus şi foloseşte vopsea în diverse culori pentru a transforma total tricoul în unul plin de culoare.

3. Bulinuţe pe o fustă din blugi

O fustă din blugi nu se va demoda niciodată, mai ales dacă ai ales un model clasic şi pe negru. Dacă totuşi te-ai plictisit de ea, foloseşte un pix gel sau un adeziv pentru a face bulinuţe, cu ajutorul unei rigle.

4. Blugi cu dantelă

Ca să aduci un detaliu interesant unei perechi de blugi de care te-ai plictisit aplică dantelă la baza lor. Acest mic truc va transforma totalo pereche de blugi banală într-o piesă interesantă.

5.Bucăţile de CD pot transforma un guler banal

Un guler cu detalii poate să transforme o cămaşă de vară simplă. Taie bucăţi dintr-un CD vechi şi lipeşte-le pe guler pentru a obţine un efect spectaculos.

6. Detaliu pe blugi

Foloseşte orice te inspiră pentru a crea un detaliu pe o pereche de blugi vechi. Un spray auriu cu ajutorul căruia faci un detaliu pe material poate să transforme blugii uzaţi.

7. Tricou cu spatele gol

Dacă te-ai plictisit de un tricou obişnuit poţi să-l tai la spate ca în imaginea de mai sus şi îl vei transformă total.

8. Decorează buzunarele

Ai atât de multe accesorii care te pot ajuta să decorezi buzunarele de la spate şi să scoţi din anonimat orice pereche de blugi de care te-ai plictisit. Trebuie doar să alegi ce îţi place şi să te apuci de treabă!

9. Balerini în degrade

Transformă o pereche simplă de balerini în unii coloraţi în degrade, astfel vei obţine un look interesant.

10. Cum să transformi o bluză

Dacă te-ai plictisit de o bluză poţi să o tai mai scurtă şi să-i faci o fundiţă în faţă. Astfel vei aveaun look interesant dacă o porţi cu un tricou simplu sau o cămaşă pe sub bluza transformată. De asemenea, poţi să optezi pentru o pereche de blugi cu talie înaltă dacă vrei să porţi bluza fără nimic pe sub ea.

Loading...