Clipul

6 motive bizare pentru care oamenii se îndrăgostesc unii de alții

De multe ori, obisnuim sa ne alegem partenerii de viata dupa anumite criterii. In urma unui experiment realizat, psihologii straini au facut o lista a celor mai bizare lucruri care cresc atractia intre doua persoane.

Daca iti plac lucrurile pline de adrenalina – Da, o persoana s-ar putea indragosti de tine daca ai spirit aventuriei. Specialistii au descoperit ca prezenta adrenalinei sporeste atractia pentru cealalta persoana.

Daca locuiti aproape unul de celalalt – Nu este important sa fiti aproape din punct de vedere sentimental, ci si fizic. Acest lucru intensifica atractia, deoarece a fi aproape de partener creeaza o mai buna conexiune emotionala.

Daca ai un caine – O idila se poate infiripa intre doua persoane si atunci cand acestea au un punct comun, mai exact aui aceleasi animale de companie.

Daca nu iti place de el la prima intalnire – Daca respingi un barbat nu inseamna neaparat ca el va renunta la ideea de a avea o relatie cu tine. Din contra, se va simti intrigat si isi va dori si mai mult sa te cunoasca.

Daca zambesti des – Cine nu s-ar indragosti de o persoana care zambeste des si frumos? Un studiu realizat in Elvetia arata ca gradul de atractivitate creste odata cu nivelul fericirii. Cu alte cuvinte, cu cat esti mai fericita, cu atat sansele de a cucerii barbatii din jur sunt mai mari.

Daca iti place sa porti haine rosii – Barbatii asociaza culoarea rosie cu multa pasiune, dezinhibitii si pofta de viata. De multe ori, bărbații vad in culoarea rosie un semnal – daca femeia poarta rosu la o petrecere sau la un alt eveniment social inseamna ca isi doreste sa fie in centrul atentie si sa faca „victime”.