Clipul

Nimeni nu a crezut că relatia lor va rezista: Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones: când dragostea nu cunoaște bariere

S-au născut la 25 septembrie, dar cu o diferență de 25 de ani. Mulți nu au crezut că relatia lor va rezista testului timpului. Dar ei au crezut!

Acest celebru cuplu s-a născut în aceeași zi – 25 septembrie, dar la o diferență de 25 de ani. Un sfert de secol. Pentru cineva aceasta este o epocă întreagă, pentru cineva este o jumătate de viață. Dar dragostea nu este măsurată după vârstă și timp. Iar povestea lui Michael Douglas și a Catherinei Zeta-Jones este o dovadă clară a acestui fapt.

Catherine Zeta-Jones

Kat s-a născut să strălucească pe scenă. Era evident înca din copilărie. Fetița a început să cante și să danseze inca de la o vârstă fragedă. În 1987, Kat a debutat la Londra într-un muzical care a adus popularitatea. Curând, i s-a oferit rolul Scheherazadei, care a reușit în mod strălucit.

În 1991, Zeta-Jones a jucat în emisiunea “Cute May Buds” Kat nu intenționa să se oprească. La vârsta de 30 de ani, este dificil să obții recunoaștere la Hollywood, dar nu și pentru Catherine, cu talentul, frumusețea și carisma ei.

Loading...