Clipul

HOROSCOP. Zodiacul zeitei Afrodita: Cu ce sunt speciale femeile in functie de zodie. Femeile Rac sunt delicate, Leoaicele sunt sofisticate!

Vrei să ştii ce zeiţă de pe tărâmurile Olimpului eşti? Caracteristicile zodiei tale se potrivesc cu cele ale zeiţei care îţi guvernează zodia?

Cauţi dreptatea sau eşti invidiată pentru frumuseţea ta,următorul zodiac îţi va confirma unele trăsături de personalitate și nu numai,în funcţie de zeiţele din Olimp şi semnul tău astral.

Berbec
Nativele în această zodie sunt moştenitoare ale Atenei. Ştii,zeiţa curajoasă şi înţeleaptă,iubită de oameni! La fel ca ea,femeile în berbec au potențial de lider şi se remarcă în tot ceea ce fac.

Taur
Eşti născută sub acest semn astral? Geea,zeiţa-Pământ,îţi guvernează existenţa. Este vorba despre cea dintâi,care a dat naştere la celelalte zeiţe din Olimp,şi simbolizează creaţia,renaşterea şi maternitatea. Dacă eşti în această zodie,înseamnă că te caracterizează o putere incredibilă de a face faţă provocărilor,în timp ce menţii un echilibru în familiei şi îi asiguri siguranţa financiară.

Gemeni
Cele mai multe personalităţi care s-au născut în această zodie se află sub influenţa lui Calliope,cea mai dăruită dintre zeiţe. Talentată,Calliope dansa,cânta,compunea poezii şi recita,iar oratoria era un alt punct forte al ei. Aceste caracteristici s-au transmis de-a lungul timpului nativelor în gemeni.

Rac
Dacă te-ai născut sub acest semn astral,personalitatea îți este influențată de Demetra,durerea maternităţii. Legenda spune că această zeiță simbolizează suferinţa mamelor care îşi pierd copiii. De aceea,la femeile în rac există un instinctul matern şi o dragoste de copii foarte puternică.

Leu
Nativele în leu sunt sau ar trebui să fie precum Afrodita,regina frumuseţii. Capricioasă şi generoasă,în acelaşi timp,Afrodita a lăsat moștenire leoaicelor firea ei dificilă și o pasiune nemaiîntâlnită de a-și trăi viața.

Fecioară
Tu ești guvernată de Hera,ocrotitoarea familiei,mai precis,soția lui Zeus era protectoarea căsniciei şi a gravidelor. Precum Hera,nativele zodiei fecioară sunt ordonate,meticuloase şi îşi planifică viaţa în detaliu.

Balanţă
Reprezentantele născute în zodia balanță sunt asociate cu Themis,zeiţa dreptăţii la greci. Cu siguranță o știi,pentru că mereu a fost înfățișată cu o sabie în mâna stângă,pentru pedepsirea greşelilor,şi cu o balanţă în mâna dreaptă,pentru a cântări răul şi binele. Așa și nativele în această zodie,cărora le place să despice firul în patru şi să spună tuturor verde-n-față.

Scorpion
Pentru persoanele guvernate de scorpion,Selene este zeița cu care se pot identifica. Aceasta simbolizează lumina din întuneric și este cu sufletul şi cu subconştientul. Cele născute în această zodie dețin o putere de seducţie aparte şi au un fel misterios de a fi,căruia îi cedează foarte mulți bărbați.

Săgetător
Nativele născute în această zodie sunt mereu vesele şi pline de viaţă,ca zeița Hebe,care întruchipa tinereţea veşnică a zeilor. Acestea sunt foarte plăcute la prima vedere,își fac prieteni oricând și în orice împrejurare și își prețuiesc partenerul de viață.

Capricorn
Femeia în această zodie e ca Hestia,zeiţa focului din vatră,care încălzeşte căminul și aduce pace în familie. La fel ca ea,nativele din capricorn au grijă de tihna şi prosperitatea familiei,iar stabilitatea materială este la fel de importantă ca fericirea copiilor lor.

Vărsător
Tu ești o norocoasă,dacă e să ne luăm după zeița care îți guvernează zodia,Tyche,care simbolizează norocul întâmplător. Influențată de Tyche,tu te lași adesea purtată de soartă,chiar și când viața îți scoate în cale piedici. Te bazezi pe intuiție și ce-ți dictează inima și renunți oricând la argumentele logice.

Peşti
Zeița apelor îți influențează existența,dacă ești născută în zodia pești. Thetis este divinitatea marină primordială și era înzestrată cu darul previziunii. Se știe despre ea că a încercat să se împotrivească destinului.Asemenea ei,femeile în pești sunt femei ambițioase,puternice și slabe,în același timp,care încearcă să-şi facă viața după regulile lor nu după cum le este scris.

Loading...