Clipul

7 oameni care au demonstrat că după multe kilograme în exces se găsesc adevărate frumuseți

Timp de mulți ani, în societate, standardul frumuseții și al sănătății este considerat un fizic normal, fără nici cea mai mică aluzie la kilograme în plus. Și noi declarăm cu încredere că toți oamenii de pe planetă respectă acest standard.

Doar că unii ascund silueta ideala sub cateva kilograme, si uneori chiar sub zeci de kilograme în exces. Eroii din acest articol au hotărât să nu mai ascundă nimic și, au spus la revedere grsimii pentru că erau deja supraponderali, au arătat întregii lumi că în interiorul lor erau întotdeauna adevărate frumuseți.

1. Această fată a reușit să slăbească de la 100 de kilograme la 60 în 4 ani. Secretul ei este simplu: consumul zilnic a maxim 1300 de calorii și multă activitate fizică

2. Autodisciplina și motivarea i-au ajutat eroinei noastre să scadă în doar un an 63 de kilograme. De la 109 la 45.

3. În ultimii 10 ani această fată nu a avut mai puțin de 90 de kilograme niciodată. În poza din stânga are 130 de kilograme iar în cealaltă poză 89.9 kg.

4. Această faă este fericită cu adevărat în ultimii 18 ani. A reușit să nu mai vadă cifra unu la începutul numărului de pe cântar. A slăbit de la 145 de kilograme la 90

5. Acest tânăr a reușit într-un singur an să scape de jumătate din greutatea pe care o avea. A slăbit de la 177 de kilograme la 88.

6. Această fată sse poate mândri cu faptul că a ajuns să alerge un maraton de 16 kilometri. Cu toate că înainte ei îi era dificil să meargă unul singur. În urmă cu 2 ani avea 102 kilogame acum are 62.

7. Această femeie a avut nevoie de doar 20 de luni pentru ca 143 de kilograme să se transforme în 70