Clipul

Ce te face să suferi în funcție de zodie

Berbec

Lipsa autonomiei și incapacitatea de a acționa te fac să suferi cel mai mult. Îți place să duci o viață activă, în care să fii liderul vieții tale și să faci ce dorești. O viață așezată nu e pentru tine, îți plac schimbările și provocările și n-ai suporta să faci același lucru în fiecare zi. Orice fel de constrângere îți taie cheful de viață; nu ești omul care să stea pe loc și să moară de plictiseală, în timp ce altcineva ia deciziile. Situațiile care îți creează neputință sunt cele mai mari generatoare de suferință pentru tine.

Taur

Eșecul și lipsa siguranței îți produc cea mai mare suferință emoțională. Nu suporți incompetența nimănui, iar pe a ta nici atât. Performanța profesională e foarte importantă pentru tine, de aceea ești foarte dur cu tine când nu reușești să atingi ce ți-ai propus. Soliditatea pe care o pui în lucruri atrage aprecierea multora, dar îți aduce și multe critici datorită inflexibilității tale. Cel mai tare urăști să-ți fugă pământul de sub picioare, iar toată siguranța atent construită să se destrame deodată.

Gemeni

Să fii prins într-o rutină te face să te simți ca un leu în cușcă. Dacă ești nevoit să suporți rutina, indiferent sub ce formă, în relație sau profesional vorbind, vei încerca să scapi, altfel vei suferi amarnic. Ești o personalitate fluidă și îți place să descoperi lucruri noi, de aceea conversațiile neinteresante te pot aduce ușor în pragul disperării. Cel mai tare te afectează să fii forțat să faci ceva.

Rac

Ești o fire sensibilă și discretă, care urăște să se afle în centrul atenției. Situațiile în care trebuie să cunoști oameni noi te fac să te simți extrem de inconfortabil și faci orice să le eviți. Suferința ta e destul de vizibilă pentru alții, pentru că nu ești prea abil în ascunderea emoțiilor. Îți place să-ți creezi un spațiu personal unde nimeni să nu intervină. Persoanele intruzive iți produc multă anxietate.

Leu

Cel mai tare îți dorești să fii apreciat și admirat, iar dacă nu primești aceste lucruri te simți dezonorat și fără valoare. Viziunea ta e puternică, de aceea vor fi oameni care nu o vor înțelege. E situația cea mai rea în care poți să te afli. Lipsa de recunoaștere a meritelor te pune la pământ. Trăiești pentru îndeplinirea viselor tale, iar cel mai groaznic este ca nimeni să nu te vadă.

Fecioară

Ești retras și îți place să-ți creezi propriul tău univers ordonat. Urăști ca cineva din afară să emită pretenții asupra lui, rearanjând lucrurile după bunul plac. Tensiunile dintre oameni și vocile răstite ți se par insuportabile. Nu-ți stă în fire să te lupți fățiș cu ele, dar ai grijă să taxezi lipsa de respect față de tine. Critica ta e pur și simplu nimicitoare, dar, de multe ori, ieși mai afectat decât oricine din aceste situații.

Balanță

Nedreptatea la care ești martor sau pe care o suporți chiar tu este un izvor nesecat de griji pentru tine. Vrei să îndrepți lucrurile imediat, fără să te gândești deloc la consecințe. De prea multe ori ai suferit datorită acțiunilor tale, dar acest fapt nu are puterea să te oprească. Ești convins că faci bine, iar convingerile tale primează asupra situației obiective. Însă orice nereușită îți produce o suferință care uneori e greu de dus, mai ales dacă ești pe cont propriu.

Scorpion

Cel mai tare te doare să fii înșelat de cineva. Nu arăți că suferi, dar lovești la rândul tău, lăsând de înțeles că nu vei ierta cu ușurință, și că acea persoană va avea de pătimit. Lipsa de încredere în ceilalți de reflectă în faptul că te apropii greu de oameni, cerând mereu dovezi de fidelitate. Dar ai și momente de conexiune cu ceilalți, când ești intuitiv și de un real ajutor. Când nu reușești să stabilești legături cu ceilalți, suferința ta e mai mare decât credeai.

Săgetător

Urăști cel mai mult să ți se impună tot felul de limite și reguli. Nu crezi că viața trebuie trăită în cadre fixe, ci în deplină libertate. Ești spontan și tinzi să exagerezi în tot ce faci, de aceea mulți te consideră un superficial care vrea doar să te distreze. Faptul că nu ești înțeles de ceilalți te face să suferi cel mai tare. Atuurile tale par acoperite de spiritul tău aventurier și nu le poți scoate la iveală așa cum ți-ai dori. De multe ori accepți părerile negative despre tine mai degrabă decât să-ți compromiți visurile.

Capricorn

Concepțiile tale despre viață sunt bine definite, iar tendința ta este să-i convingi pe alții să adere la ele. Așteptările tale de la ceilalți sunt mari și nu ești prea înțelegător când acestea nu sunt împlinite. Rigiditatea părerilor tale este principala ta sursă de suferință. Nu-ți place să lași nimic la voia întâmplării, dai vieții tale o structură clară, dar aceste principii nu-ți aduc mereu fericirea pe care o cauți.

Vărsător

Nu-ți plac neserioșii care își încalcă promisiunile sau care te lasă baltă în momentele-cheie. Acesta este izvorul tău permanent de frustrări. Nu-ți poți controla reacțiile; acele persoane vor avea parte de o muștruluială zdravănă. Însă ce te face să suferi foarte mult este neîmplinirea aspirațiilor tale. Ești o persoană creativă, dar de multe ori ești nevoit să adopți o viziune pragmatică asupra vieții în dezacord cu dorințele tale profunde.

Pești

Ești extrem de sensibil la părerile altora despre tine. Le iei foarte personal, rupând relațiile fără un cuvânt. Nu suporți să auzi nimic despre vreun posibil defect, să fii învinovățit datorită vreunei trăsături de caracter sau să ți se ceară explicații. Dar sursa suferinței tale e mai profundă, pentru că de fapt te simți neacceptat. Ești vulnerabil când e vorba de imaginea ideală pe care o ai despre tine.

Loading...