Clipul

Cât de mult poți să ierți în funcție de zodie

Iertarea nu este întotdeauna un lucru ușor, mai ales dacă ai fost rănit profund. Unii oameni aleg să fie mai iertători, în timp ce alții cu greu uită greșeala pe care ai făcut-o. Află în continuare cât de mult poți să ierți în funcție de zodie!

Berbec
Deși este cunoscut faptul că te aprinzi destul de ușor, se pare că același lucru se întâmplă și când este nevoie să ierți pe cineva. Nu ai nici timpul, nici energia necesară pentru resentimente. Totuși, nu ierți imediat – trebuie ca mai întâi să își ceară scuze și poate chiar să se revanșeze față de tine cu o mică recompensă.

Taur
Când vine vorba de iertare, lucrurile devin complicate. Pe de o parte, îți dorești să ierți, luând în considerare acea parte stabilă a personalității tale. Dar, fiind atât de încăpățânat și incapabil de a deplasa un centimetru în ambele direcții, alegi să nu acorzi iertarea ta nimănui, indiferent de motivele pe care le invocă ulterior.

Gemeni
Te concentrezi atât de mult asupra altor lucruri, încât probabil vei uita motivul pentru care te-ai supărat. Luând în considerare latura ta sociabilă, consideri că cea mai bună cale de a rezolva problemele este prin comunicare. Dacă ai fost rănit, vrei să înțelegi punctul de vedere al celeilalte persoane pentru a vedea dacă aceasta merită o a doua șansă din partea ta.

Rac
Vei accepta întotdeauna o scuză sinceră. Vei ierta persoana care ți-a greșit chiar și atunci când ești conștient că invocă cel mai pueril și fals motiv. Ai avut de suferit în urma tendiței tale de a ierta cu atât de multă ușurință, dar totuși încă ții mâna peste focul deschis, crezând că nu te vei arde de data aceasta.

Leu
Îi ierți pe cei din jur, însă scuzele primite nu sunt suficiente. Aceștia trebuie să repare greșeala pe care au facut-o față de tine. De asemenea, în tot acest timp, îți place să îi urmărești în demersul lor de a-ți recăpăta încrederea pentru că te fac să te simți superior. Nu ești răzbunător, iar dacă cineva te-a rănit profund îl stergi pur și simplu din viața ta. Dar să fim sinceri, nu ești un sfânt – este la fel de probabil ca în orice moment să ai nevoie de iertare mai mult decât vei avea nevoie să o oferi.

Fecioară
Ai un mod aparte de a ierta oamenii. Vei menține legătura cu ei, însă nu îi vei lăsa să uite ceea ce ți-au făcut nici măcar pentru o secundă. Le vei aminti de atât de multe ori acest lucru încât vor fi ispitiți să îți facă ceva și mai rău. Putem spune că nu este vorba despre iertare, ci e doar o modalitate de a tortura persoana care te-a nedreptățit.

Balanță
Obișnuiai să îi ierți cu ușurință pe cei din jur până când ți-ai dat seama că mulți – de fapt, majoritatea – au perceput acest lucru ca pe un semn de slăbiciune. Așadar, ești mai puțin generos când vine vorba de iertare decât înainte și preferi să analizezi în detaliu situația înainte de a face acest pas.

Scorpion

Ai tendința de a lua lucrurile personal – probabil mult mai personal decât oricine ar intenționa vreodată. Ai prefera să îi rănești de zece ori mai mult decât te-au rănit ei decât să-i ierți vreodată. Dar răzbunarea ta este și ea personală. Îți place să îi vezi pe ceilalți cum suferă pentru ceea ce ți-au făcut. Dacă cineva te calcă pe coadă, trebuie să plătească pentru asta.

Săgetător
Dacă nutrești sentimente pentru persoana care te-a rănit este foarte probabil să o ierți. La început vei fi distant și rece, chiar și în momentul în care decizi să ierți persoana respectivă. Vrei ca aceasta să se simtă măcar pe jumătate la fel de rău pe cât te-ai simțit tu și îți place asta. Vei ierta pe cineva de cel mult de două ori, dar a treia oară îți va pune capac.

Capricorn
Dacă ei îți iau un deget, tu le vei lua toată mâna. Te vei preface că ierți persoanele care ți-au greșit cu o singură condiție – dacă poți căpăta anumite beneficii de pe urma lor. În caz contrar, ei nu merită iertarea sau atenția ta și decizi să îi ștergi pur și simplu din viața ta, fără resentimente.

Vărsător
Vei ierta doar dacă există un motiv mai solid decât acela de a menține o prietenie sau o poveste de dragoste. Vei ierta dacă vei simți că acea persoană are remușcări reale sau dacă consideri că merită șansa pe care o vei oferi. Ești conștient că ura te va măcina din interior spre exterior, așa că preferi să scapi de aceste energii negative.

Pești
Ești iertător – mult prea iertător pentru binele tău. Dacă Gandhi și Maica Teresa ar fi avut un copil, acela ai fi fost tu. Problema ta este că ești mult prea bun cu cei din jur – vei ierta pe cineva pentru că nu dorești ca ei să se simtă vinovați, indiferent cât de mult ar trebui să se simtă vinovați pentru ceea ce ți-au făcut.

Loading...