Clipul

Aceasta este cea mai bună zodie cu care să te căsătorești

Ai întâlnit persoana perfectă și te gândești deja la căsătorie? Mai există anumite dubii? Hai să aruncăm o privire la ce spun astrele despre cea mai bună zodie cu care să te căsătorești.

În ceea ce privește cel mai bun soț, se pare Taurul este câștigător!

Taurul va fi dedicat în totalitate familiei sale, prezent în absolut toate problemele care vor apărea și cel care va ține pe umerii săi greutățile. Este foarte fidel iar din acest motiv șansele ca el să te înșele sunt extrem de rare. Prin natura sa e muncitor, afacerist și destul de cumpătat când vine vorba de cheltuieli.

Pentru că îi place confortul căminului său, Taurul va construi casa visată și alături de el vei fi o adevărată doamnă, fără să-ți lipsească ceva. De la cele mai importante lucruri din casă până la cele mai mici detalii, toate vor fi organizate ca la carte.

Nu este foarte romantic dar știe să te răsfețe și îți va oferi plăcere și satisfacție în pat. Foarte importantă pentru el este legătura sufletească pe care o va crea cu tine și asta se va simți și în viața voastră intimă; apropierea pe care este capabil să o transmită bărbatul Taur și intimitatea pe care știe să o creeze fac din el soțul absolut încântător alături de care îți dorești să rămâi toată viața.

Ca părinte se va ocupa excelent de educația copiilor, știind să fie un adevărat pedagog, blând și autoritar în același timp. Respectul este cuvântul care îl caracterizează.

Cea mai bună soție din întregul zodiac este femeia Rac. Este blândă, știe să fie, înainte de orice, o prietenă adevărată care te ajută cu un sfat, cu o îmbrățișare sau cu bani. Femeia Rac este cea mai iubitoare din întreg zodiacul, cea mai dedicată soțului și mama ideală. Niciodată nu te va înșela pentru că odată ce a ales un soț ea nu concepe să mai aibă ochi pentru alt bărbat; tu reprezinți mândria ei și se definește prin tine, chiar dacă este conștientă de defectele pe care le ai. Ea va ști să te sfătuiască răbdătoare și să fie lângă tine cu absolut orice ai nevoie.

Toată energia pe care o are și tot sufletul ți le va pune pe tavă. Te va copleși cu mici atenții și te va face să te simți cu adevărat un om special. Este emotivă și o poți răni foarte ușor, de aceea îți recomand să nu intri cu bocancii în sufletul ei dacă vrei să te bucuri toată viața de inima ei curată și caldă.

Este o femeie iertătoare și îi pune mereu pe ceilalți pe primul plan. Dacă se vor ivi probleme, ea va ști să protejeze căsnicia voastră pentru că idealul ei este viața de cuplu, uniunea dintre soți și cât mai mulți copii; sau câți dorești tu. Nu știe să mintă, sinceritatea femeii Rac te dezarmează.

Ca mamă este perfecțiunea însăși: va pierde nopțile ca fiul sau fiica să aibă mâncarea pregătită, temele făcute, proiectele gata iar soțul să aibă hainele călcate. Spiritul de jertfă de sine pentru familie este extrem de mare. Dacă te-ai căsătorit cu o femeie Rac, păstrez-o ca pe cea mai de preț comoară.

Este bine să înțelegi că toate zodiile au și calități și defecte; nu există perfecțiune, există doar gusturi. Și mai trebuie să ții cont de felul tău de a fi și ce fel de om ai vrea să ai lângă tine.

Loading...