Clipul

3 țări în care să fii femeie este o adevărată plăcere

Specialiștii au decis care sunt țările în care femeile pot să aibă o viață bună. În cadrul experimentului au participat peste nouă mii de femei din 80 de țări. Ca rezultatele să fie cât mai aproape de adevăr s-a luat în calcul progresul, siguranța, egalitatea de gen, egalitatea financiară și drepturile omului.

1. Noua Zeelandă

Aceasta este una dintre cele mai sigure și mai pașnice țări din lume. Din anul 1980 Noua Zeelandă este declarată zonă non nucleară. Și surprizele plăcute nu se opresc aici?

Acolo nu există niciun fel de pericole care pot să apară din natură. Fauna de acolo nu are șerpi veninoși sau animale sălbatice periculoase și de asemenea sunt foarte rare insectele care sug sângele.

În Noua Zeelandă s-au creat cele mai bune condiții de viață pentru oamenii cu nevoie speciale sau cu posibilități reduse. Pe străzi este o curățenie perfectă. Inclusiv în orașe oamenii necunoscuți se salută între ei.

2. Austria

Este una dintre țările cu posibilități financiare foarte ridicate, cu egalitate de gen î toate sferele de activitate. Valsul, schiatul, și dulciurile sunt primele lucruri care n vin în minte atunci când ne gândim la Austria. Dar acestea nu sunt singurele particularități despre ea. Austriecii nu s grăbesc niciodată, nicăieri, nici măcar cei care sunt în capitală.

Alimentația sănătoasă este una dintre cele mai importante activități pentru ei. În așa fel se face că doar 20% din femei au probleme cu kilogramele în plus. Acesta este cel mai mic indicator din toată Europa.

După orele 20 doar turiștii mai umblă pe străzi. Localnicii aleg să stea în case sau în localuri retrase în compania pritenilor și a familiei.

Femeile din Austria nu obișnuiesc să se machieze pentru că spun că produsele cosmetice influențează negativ starea pielii. Chiar dacă pare surprinzător, varietatea de culori aprinse este mai mare la magazinele pentru bărbați decât la cele pentru femei.

3. Australia

În Australia găsim cel mai înalt indicator al duratei vieții. În ultimii ani acolo femeile au preluat foarte multe funcții de conducere în domenii de administrare, în afaceri sau în universități. Dacă îți place natura sălbatică și valurile mării să știi că Australia este țara perfectă pentru tine.

Pentru australieni este importantă corectitudinea în afaceri și încredere în oameni. Clasele sociale din Australia nu au nicio legătură cu veniturile oamenilor. Ei sunt niște oameni foarte individualiști.

Sunt de asemenea foarte critici cu orice autoritate. În Australia este mult mai important un om mic care tot încearcă să lupte pentru ceea ce merită decât cineva care primește totul de-a gata.

femeie

Loading...