Clipul

Pisici geniale (sau nu!) care te vor face să râzi cu gura până la urechi

Te-ai întrebat vreodată de ce pisicile tale nu sunt cooperante atunci când faci poze? Cel mai sincer răspuns are legătură, probabail, cu faptul că acestea nu sunt singure în fotografia respectivă, că nu sunt în centrul atenţiei.

Toată lumea ştie că pisicile sunt puţin mai egoiste şi că îşi doresc să fie adorate de către stăpânii lor, aşa că nu le place deloc atunci când sunt obligate să facă ceva. Imaginile de mai jos reflectă asta mai bine decât orice.

Dacă selfie-ul este ceva ce ne caracterizează foarte tare în prezent, ei bine, pisicile nu vor să accepte aşa ceva şi se împotrivesc din răsputeri, sau din gheruţe. Acestea sunt triste, sunt agresive de cele mai multe ori şi nu se simt deloc confortabil cu ceea ce se întâmplă.

Totuşi, cine nu vrea să facă un selfie cu animalul lor de companie? Orice stăpân este mândru de animalul lui, aşa că îşi doresc să facă cât mai multe fotigrafii cu el, chiar dacă cele cu pisici nu ies atât de… artistice.

Pisicile au un mod foarte interesant de a se purta cu stăpânii lor, aşa că nu ne este de mirare că imaginile pe care le veţi vedea mai jos vă vor amuza complet. Cine nu ar vrea să ajungă să facă o poză atât de frumoasă cu pisica încât să o folosească pe post de felicitare?

Pisicile nu sunt posesoare de telefoane de tip smartphone, în principal din cauza faptului că nu este ușor să le utilizezi atunci când ai lăbuțe.

Însă, dacă ar deține un telefon, cu siguranță că l-ar folosi pentru a face farsă unor câini cu care s-au certat, ar ignora apelurile de la stăpânii lor oameni și ar căuta pe Google cele mai bune strategii pentru a conduce lumea.

Când vine vorba de preferințele oamenilor în materie de animale, lumea se împarte în două grupuri care se exclud reciproc: iubitorii de câine și iubitorii de pisici. Acest articol se adresează în mod special iubitorilor de pisici și a celor care au în casă o felină – sau mai multe.

Există un motiv întemeiat pentru care se spune că pisicile sunt cele mai bune animale de companie pe care le-ai putea avea. Felinele au o putere de vindecare de pe urma căreia pot beneficia atât tinerii, cât și bătrânii.

Vezi aici seria imaginilor:

Eu m-am străduit să scriu un articol interesant, dacă ai ajuns până aici îmi confirmi asta, dar oferă un LIKE şi un SHARE ca să îl vadă şi prietenii tăi!