Clipul

25 de nume de copii interzise prin lege! Pe al 4-lea nici măcar nu-l poți pronunța!

În funcție de țara în care locuiești, numele pe care vrei să i-l oferi bebelușului tău poate fi ilegal. În timp ce Canada și Statele Unite au puține legi în privința numelor de copii, dar țări precum Mexic, Danemarca și Australia sunt mult mai restrictive din cauza unor alegeri sărăcăcioase ale părinților în privința numelor copiilor.

1. Adolf Hitler
Germania are multe restricții privind numele copiilor, incluzând copiii fără nume, copiii cu nume de obiecte sau nume care duc la umilire. Dar tot în Germania este ilegal să-ți numești copilul Adolf Hitler.

2. Metallica
Îți place Metallica și trăiești în Suedia? Vrei să-ți numești copilul după formația preferată? Nici o șansă! Această țară nu o permite. Înființată în 1982, Legea numelui a împiedicat părinții să-și numească bebelușii după lucruri care le-ar putea provoca disconfort sau infracțiuni.

3. Anus
E greu să-ți imaginezi că părinții ar vrea să-și numească bebelușii Anus, dar a existat un cuplu care a făcut-p. Din fericire, Danemarca nu avea o restricție pentru acest nume, dar are o listă lungă, de 7.000 de nume aprobate pentru copii. Dacă numele copilului tău nu e acolo, trebuie să soliciți aprobare.

4. Brfxxccxxmnpcccclllmmnprxvclmnckssqlbb11116
Nu, nu am pus degetele aiurea pe tastatură și am format acest nume. În Suedia, cineva dorea să-și numească bebelușul fix așa: „BRFXXCCXXMNPCCCCLLLMMNPRXVCLMNCKSSQLBB11116”. Se presupune că se pronunță ALBIN. Îi vom crede pe cuvânt. Dar desigur, Suedia nu le-a permis acest lucru.

5. Circumcizie
Niște părinți din Mexic voiau să-și numească bebelușul Circumcizie, din motive care nu puteau fi înțelese. Din fericire, Mexicul nu numai că nu a permis acest lucru, dar l-a făcut și ilegal.

6. Nutella
Unii părinți francezi voiau să-și numească fetița Nutella, dar cineva a susținut că numele va duce la derâdere. Prin urmare, ei au rămas la varianta „Ella”.

7. Șeful Maximus
Australia are și ea o listă frumoasă de nume de copii interzise, iar Șeful Maximus se află acolo, la loc de cinste.

8. Gesher
În Novergia, o femeie a intrat la închisoare pentru 2 zile, din cauza faptului că a refuzat să schimbe numele copilului său, Gesher, care înseamnă pod în ebraică, și acesta i-a apărut într-un vis.

9. Harriet
Este un nume asociat cu infracțiunea în Islanda, prin urmare, numele Harriet este ilegal acolo. Țara susține că toate numele trebuie să aibă sfârșituri gramaticale islandeze.

10. Linda
Guvernul Arabiei Saudite consideră numele „Linda” străin, inadecvat și în contradicție cu religia regatului. Alte nume interzise sunt Alice, Elaine, Lauren și Sandy.

Vezi aici mai multe exemple:

Eu m-am străduit să scriu un articol interesant, dacă ai ajuns până aici îmi confirmi asta, dar oferă un LIKE şi un SHARE ca să îl vadă şi prietenii tăi!

Loading...